tarihinde yayınlandı

Diyetisyenlere özel Instagram reklamlarına dair bilgiler

Sağlıklı yaşam için sosyal medyayı etkin kullanabilmek

Spor aktiviteleri, durağan sürekli bilgisayar karşısında çalışmak zorunda kalan insanlar için ihtiyaç halini aldı. Hareketsiz yaşamın bize getirdikleri kadar götürdükleri de bir hayli fazla. Spor branşlarına yönelmek, yürüyüş, koşu ve bunun gibi bir çok spor kategorisinde hareketsiz yaşama çözüm arayan insanları görüyoruz.

Temelinde hareketsiz yaşamın sonuçlarına bağlı olarak beslenme alışkanlıklarımız olumsuz yönde etkilendi. Obezite verilerine göre halkın 3’te 2’si şişman veya obez. Bu durumda sporun yanında düzenli ve dengeli beslenmenin inceliklerini paylaşacak, bize bu yolda doğruları gösterecek diyetisyenlere ihtiyacımız var.

Diyetisyenler neden sosyal medyayı kullanmalı

Tıpkı diğer kategorilerde anlattığım gibi, diyetisyenler de sosyal medyada paylaşım akımına olumlu katkılar sağlayabilir. Ücretsiz veya ücretli şekilde diyet menüleri paylaşabilir, insanları sağlıklı kilo vermek yolunda destekleyebilirler. Kalıcı hikayelerden yararlanabilir, Reels videolarıyla hedef kitlesinde yer alan her kişiye özel içerik oluşturabilirler.

Diyetisyenlere özel Instagram reklamı sosyal medya kitabı neler içeriyor?

Diyetisyenler kendilerine özel olarak hazırlanmış yaş ve demografik yapıları önceden tasarlanmış hedef kitle seçimiyle (Konum bilginizi kendiniz girmeniz yeterli olacak) doğru reklamlar çıkmaya başlayacaksınız. En uygun hedef kitle seçimi sadece zamanınızı değil ayrıca reklam için harcadığınız paranın olumlu şekilde kullanılmasını sağlayacaktır.

Hareketli toplumun, sağlıklı bireyleri olma yönünde tüm diyetisyenlere canı gönülden teşekkürler.

Sevgilerimle,