tarihinde yayınlandı

Halı ve koltuk yıkamacılara özel Instagram reklam ipuçları

Yerel işletmelerde sosyal medya kullanımı ve önemi

İnternetin önce evlere daha sonra akıllı telefonlar sayesinde cebimize kadar girdiği bir dönemden geçiyoruz. Konuma göre pazarlamanın arttığı bu dönemde insanlar ihtiyaçlarını çevrelerindeki işletmelerden gidermek için çaba sarfediyor. Bunun iki önemli nedeni var. Birinci neden zamandan tasarruf diğeri işletmelere olan yakınlığın güvenirlik vermesi.

İnternet üzerinden yapılan tüm alışveriş işlemlerinin en temel noktası güvenliktir. Ziyaretçi önce profilinize, sonra ürününüze en son aldığı hizmete güven duymalı ki sizden alışveriş yapmaya devam etsin. Hizmet kısmında da durum aynıdır. Halı ve koltuk yıkama ihtiyacı duyan kimseler önce yakınlarında hizmet veren işletmeleri tercih eder. Aldığı hizmetin kalitesinden memnun kalmayan kişiler internet sayesinde uzak bile olsa kaliteli hizmet veren sizleri tercih edecektir.

Sosyal medya verdiğiniz hizmetin kalitesini sunacağınız ücretsiz bir platform. (Sponsoru reklamlar bu konunu dışında. Instagram sponsorlu reklamlar için ödeme şartı aramaktadır.) Hizmetinize yapılan yorumlar, paylaştığınız videolar, fotoğraflar sizi ilk defa ziyaret eden kullanıcılar için oldukça önemlidir. İlk görünüşün çok önemli olduğu bu çağda sosyal medya hesaplarınız sizin ilk intiba bıraktığınız alanlar olmalıdır.

Halı ve koltuk yıkamacılar için sosyal medyanın geldiği nokta

Kalıcı hikayeler, Reels videoları, fotoğraflar sayesinde verdiğiniz hizmetin kalitesini ziyaretçilerinize gösterebilirsiniz. Koltuk ve halı gibi temizlik hizmetlerinde hijyen, sevkiyat ve ücret politikası en çok önem verilen hususlardır. Sizi ilk defa gören bir kullanıcıya tüm bilgileri eksiksiz ve şeffaf bir politika sunarak göstermenizde fayda vardır.

Müşterinizle kuracağınız samimi ilk bağ sayesinde o işi siz alabilirsiniz. Bunu sağlamak için Instagram hesabınızdaki tüm iletişim bilgilerinin doğru olduğuna emin olun. İşletme adresi, profil fotoğrafı, telefon numarası gibi öncelikle bakılan alanların mutlaka doldurulması gereklidir. Verdiğiniz hizmetlerin çeşitliliğini belirten kalıcı hikayeler, fiyat listeniz ve varsa Google yorumlarınızı gösteren görseller ile potansiyel müşterilerinizi etkilemeniz içten bile değil.

Halı ve koltuk yıkamacılara özel Instagram kitabı ne iş yarar?

Halı ve koltuk yıkamacılara özel sosyal medya kitabımda Instagram reklamlarının işleyişi hakkında temel bilgiler verdim. Daha önce sosyal medya kullanmamış biri olsanız bile yazdığım talimatları uygulamanız takdirde günün sonunda etkili reklamlar yapmaya başlayacaksınız.

Sosyal medya kitabımda yer alan hazır hedef kitle sayesinde halı ve koltuk yıkama işlemlerine en çok yatkın, sizinle iletişime geçebilecek potansiyele sahip insanlara ulaşmanızı sağlıyorum. Bu reklamlar sırasında işletmenizin hizmet verebileceği konuma uygun reklam vermeniz, iletişim kanallarınızın açık ve doğru şekilde profilinizde yer almasına lütfen özen gösterin.

Tüm emeklerinizin karşılık bulmasını canı gönülden temenni eder, şimdiden bol kazançlar dilerim.

Sevgilerimle,