tarihinde yayınlandı

Diş hekimlerine ve diş kliniklerine özel Instagram ipuçları

Sağlık sektöründe Instagram kullanımı

Sağlık sektöründe diş hekimleri, doktorlar, veteriner hekimler, diyetisyenler ve diğer tüm işletmelerin sosyal medya kullanımına dikkat etmesi gerekiyor. Sosyal medya kanunu kapsamında sektörel değişiklikler gösteren kanunlara göre, sağlık sektöründe reklam yapmak bazı durumlarda sakıncalı. Ancak işletmenizin dijital kimliğini ön plana çıkaran bilgiler sunmak bu kapsamın dışında. Yer bilgisi, telefon ve internet sitesi gibi bilgilerinizin yanında hizmetinizin detaylarını sunan paylaşımlar yapmanızda sakınca bulunmamaktadır.

Danışan memnuniyeti paylaşmadığınız tüm içeriklerinizi paylaşabilir, reklamını çıkabilir, daha fazla kitleye duyuracak sponsorlu anlaşmalar yapabilirsiniz. Bunları yaparken yine kanunu iyice araştırıp sektörünüze özel, hizmetinizin detaylarına en iyi cevabı veren içerik yönetimini seçmeniz sizlerin sorumluluğundadır.

Diş hekimlerine özel sosyal medya kitabım neler içeriyor?

Diş hekimlerine özel sosyal medya kitabımda, yerel veya global reklamlarınızı en doğru hedef kitlenize en kısa sürede ulaştırmanızı sağlayacak adımlar yer almaktadır. Bu adımları takip etmeniz yeterlidir. Daha önce hiç reklam deneyimi olmayan kullanıcılara göre tasarlanmış sosyal medya kitabımda yer alan bilgiler sayesinde vaktinizi daha ekonomik kullanacaksınız.

Siz de diş kliniğinizin bilinirliğini doğru hedef kitleye tanıtacak reklamlar yapmak istiyorsanız kitabımı incelemeyi unutmayın.

Sağlıklı günlere..

Sevgilerimle,