tarihinde yayınlandı

Psikolog klinikleri ve Instagram yönetimi ipuçları

Tavsiye videolarının sosyal medyadaki önemi

Tavsiye videoları insanlara ilgi duydukları alanda işin uzmanları veya o işe kendini adamış, bilgi sahibi olmuş insanların bilgilerini ve deneyimlerini paylaştığı videolar olarak karşımıza çıkıyor. İnsan yaşantısı gereği tüm durumlara veya deneyimlere açık olmadığı için merak ettiği olaylar hakkında daha önceden deneyim sahibi insanları dinleyerek fikir sahibi olmaya başladı. Sosyal medyada sıkça karşılaştığımız tavsiye videoları başta işinin uzmanından yapılıyorken, yakın tarihlerde tabiri caizse her önüne gelenin fikir bildirdiği alanlar olmaya başladı.

Psikologların sosyal medyada var olmaları üzerine

İnsanın bedeni kadar ruhsal yaşantısı da oldukça önemlidir. Yaşadıkları esnasında tecrübeleri, travmaları, dengesini bozacak türlü yaşantılar kalıcı veya geçici hasarlar bırakabilir. Burada psikologların bilgisi ve deneyimleri devreye girmelidir. Yaşadığımız çağın getirdiği en büyük nimetlerden bir tanesi internet sayesinde online psikolog ihtiyacımızın giderilmesidir.

İnsan psikolog ihtiyacının olduğunu nasıl anlar? Yukarıda bahsettiğim tavsiye videoları sayesinde insan gerçek ihtiyaçları analiz etmeyi ve bunlara çözüm bulmayı arayabilir. Tam burada psikologlar tarafından çekilen tavsiye videoları, hayata dair notlar ve daha iyi yaşamın sırlarını paylaşmaları ziyaretçilerinin dikkatini çekebilir. Böylece önden bilgisi olan, tavsiye videoları ışığında psikologlara başvuran danışanlarınızın sayısı artacaktır.

Psikolog kliniklerine özel Instagram reklamı neler kapsıyor?

Diğer kitaplarımda olduğu gibi psikologlara özel Instagram reklamı sosyal medya kitabımda tavsiye videolarınızın, profilinizin, varsa kitaplarınızın daha fazla insanın ulaşmasını sağlamaktayım. Size en uygun hedef kitle seçimleri sayesinde yalnızca videolarınızdaki izlenme sayınız artmayacak daha bilinçli ve ihtiyacı olan hedef kitle, yani potansiyel en uygun danışan adaylarınız sizinle iletişime geçecek.

Mutluluk ve ruh dinginliği üzerinize olsun.

Sevgilerimle,